HOSTING EN SERVICE ABONNEMENT

U betaalt een maandelijks bedrag voor

webhosting, uw domeinnaam, technische updates, dagelijkse back-ups en service.

Ons Hosting en Service abonnement is inclusief:

.NL DOMEINNAAM

een .nl domeinnaam is ingesloten bij het Hosting pakket.

BACKUPS

Elke nacht wordt er een backup gemaakt van uw website.

UPDATES

Updates van het CMS alsmede de aanvullende modules worden zonder extra kosten uitgevoerd.

T

ZOEKMACHINES

We zullen uw nieuwe website aanmelden bij de grootste zoekmachines zodat u goed vindbaar bent.

WAT IS WEBHOSTING

Webhosting is het huren van ‘ruimte’ op een op het internet aangesloten server, waarop uw website geplaatst wordt. Bij ons is deze dienstverlening perfect geregeld. Onze hosting is in goede handen en voorzien van de nieuwste technieken. Ze draait op krachtige en snelle servers.

WAAROM MOET IK EEN HOSTING ABONNEMENT AFSLUITEN?

Periodieke technische updates zijn noodzakelijk om uw site veilig en goed draaiend te houden. Tevens is in het abonnement inbegrepen de huur voor de serverruimte die nodig is om uw website op het internet te zetten. En natuurlijk de kosten voor uw domeinnaam. Daarnaast maken we elke nacht een backup. Dit alles zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw website kunt genieten.

En mocht er toch nog iets fout gaan, kunnen we altijd een actuele backup terug zetten. We staan vanzelfsprekend voor u klaar voor service en ondersteuning.

KAN IK OOK ZONDER HOSTING EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

Nee, dat doen we niet. We zouden in dat geval de website niet kunnen voorzien van technische updates en kunnen geen backups maken. Wij willen kwaliteit bieden en daarvoor is een hosting en service abonnement noodzakelijk.

MAAR JULLIE KUNNEN DE WEBSITE TOCH OP MIJN EIGEN HOSTING ZETTEN?

Nee. Het is voor ons onmogelijk om van elk hostingbedrijf bij te houden hoe we een storing moeten oplossen en een update moeten draaien. Om nog maar te zwijgen over backups die daar vaak moeilijk te maken zijn en nog moeilijker terug te zetten in geval van nood. Om onze service betaalbaar te houden is het dus noodzakelijk om via ons de hosting te regelen. Alleen op die manier is deze dienstverlening perfect geregeld.

WAAROM MOET MIJN WEBSITE REGELMATIG EEN TECHNISCHE UPDATE KRIJGEN?

Omdat het internet onderhevig is aan veranderingen moet ook uw website mee gaan met deze verandering. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige updates van de verschillende browsers die er bestaan (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox). Om te zorgen dat uw website goed weergegeven wordt in al deze verschillende browsers, zal ook het CMS-systeem regelmatig een update nodig hebben.