VEEL GESTELDE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat uw vraag er niet bij? Schroom niet en neem even contact op!

IK HEB HELEMAAL GEEN TECHNISCHE KENNIS, IS DIT WEL IETS VOOR MIJ?

Ja, absoluut! Met WordPress kunt u heel gemakkelijk en zónder technische kennis uw eigen website beheren. Bovendien krijgt u uw website kant en klaar opgeleverd. En als u er zelf niet uitkomt dan kunt u ons altijd inschakelen voor hulp.

IK BEN ECHT ONHANDIG MET COMPUTERS, KAN IK DE SITE KAPOT MAKEN?

Nee. We hebben meerdere klanten die zelf regelmatig de website aanpassen en dit gaat ook wel eens mis. Het systeem is echter zodanig ontwikkeld dat u niets zomaar kapot kunt maken.

En mocht dat om wat voor reden toch gebeuren, dan kunnen wij altijd een backup terugzetten.

ZIJN ER MAANDELIJKSE KOSTEN BIJ HET MAKEN VAN EEN WEBSITE?

Ja. U betaalt eenmalig een bedrag voor het bouwen van de website, en daarnaast betaalt u een bedrag per maand voor het webhosting en service abonnement. In dit abonnement zitten de kosten voor licenties, service, updates, backups, uw domeinnaam, de hosting, email adressen en ondersteuning

WAAROM MOET IK EEN HOSTING EN SERVICE ABONNEMENT AFSLUITEN?

Webhosting is het huren van ‘ruimte’ op een op het internet aangesloten server, waarop uw website geplaatst wordt. Bij ons is deze dienstverlening perfect geregeld. Onze hosting is in goede handen en voorzien van de nieuwste technieken. Ze draait op krachtige en snelle servers.

Periodieke technische updates zijn noodzakelijk om uw site veilig en goed draaiend te houden. Tevens is in het abonnement inbegrepen de huur voor de serverruimte die nodig is om uw website op het internet te zetten. En natuurlijk de kosten voor uw domeinnaam. Daarnaast maken we elke nacht een backup. Dit alles zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw website kunt genieten.

En mocht er toch nog iets fout gaan, kunnen we altijd een actuele backup terug zetten. We staan vanzelfsprekend voor u klaar voor service en ondersteuning.

KAN IK OOK ZONDER HOSTING EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

Nee, dat doen we niet. We zouden in dat geval de website niet kunnen voorzien van technische updates en kunnen geen backups maken. Wij willen kwaliteit bieden en daarvoor is een hosting en service abonnement noodzakelijk.

MAAR JULLIE KUNNEN DE WEBSITE TOCH OP MIJN EIGEN HOSTING ZETTEN?

Nee. Het is voor ons onmogelijk om van elk hostingbedrijf bij te houden hoe we een storing moeten oplossen en een update moeten draaien. Om nog maar te zwijgen over backups die daar vaak moeilijk te maken zijn en nog moeilijker terug te zetten in geval van nood. Om onze service betaalbaar te houden is het dus noodzakelijk om via ons de hosting te regelen. Alleen op die manier is deze dienstverlening perfect geregeld.

HOE LANG ZIT IK AAN HET HOSTING ABONNEMENT VAST?

We hanteren na het 1e jaar een opzegtermijn van 1 maand. U kunt dus ieder moment uw website opzeggen. Gefactureerd wordt er 1x per jaar en u ontvangt uw restant aan abonnementsgeld terug. Uiteraard kunt u dan gewoon uw domeinnaam meenemen.

IK HEB AL EEN DOMEINNAAM EN E-MAIL ADRES, WAT NU?

Geen probleem. Wij verhuizen uw domeinnaam naar onze hosting en u krijgt van ons nieuwe instellingen voor de e-mail. Het is vanwege veiligheid en service van onze websites niet mogelijk bij uw huidige hostingprovider te blijven. Door met 1 hostingpartij te werken kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.

IK HEB AL EEN WEBSITE, KUNNEN JULLIE DE INHOUD OVERNEMEN?

Ja, we kunnen uw huidige teksten en afbeeldingen gebruiken als basis voor een website op maat. Uiteraard behoudt u gewoon uw domeinnaam.

HOE LANG DUURT HET VOOR MIJN WEBSITE KLAAR IS?

Zodra de offerte is goedgekeurd, ontvangt u een checklist met info die we nodig hebben. We zullen binnen een paar werkdagen contact met u opnemen om een “deadline” af te spreken. In de meeste gevallen kan de website binnen een paar weken klaar zijn, nadat alle benodigde info is aangeleverd.

HOE NU VERDER?

Heel makkelijk!

Eerst vraagt U hier een vrijblijvende offerte aan.

1. Na akkoord nemen we contact op om het design te bespreken.
2. U levert afbeeldingen, teksten en eventueel andere inhoud, via mail bij ons aan.
3. Aan de hand van de kleuren van uw logo maken wij het design op uw huisstijl.
4. Wij bouwen de website, menu’s en alle pagina’s en gebruiken daarvoor de aangeleverde teksten en afbeeldingen. U krijgt een volledig gevulde website.
5. We plaatsen de website op een previewlokatie waar u hem kunt beoordelen.
6. Na akkoord plaatsen we de website online en koppelen we uw domeinnaam.