WEBSITE OP MAAT

Wij nemen u de zorgen uit handen. U bent snel online met uw eigen website.

WAT KUNT U VERWACHTEN BIJ EEN WEBSITE OP MAAT

EEN PRACHTIGE VORMGEVING

Wij maken een design dat volledig recht doet aan de uitstraling van uw bedrijf. Uw website moet tenslotte net zo’n professionaliteit uitstralen als uzelf.

EEN PERFECTE WEERGAVE OP MOBIEL

Het maakt niet meer uit op welk apparaat men uw website bekijkt. Door het responsive design wordt uw website wordt altijd perfect weergegeven op alle (mobiele) apparaten.

EEN NAADLOZE INTEGRATIE MET UW SOCIAL MEDIA

Uw website wordt gelinkt aan de Social Media pagina’s van uw bedrijf. Bezoekers kunnen u overal volgen, zoals op Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Pinterest en Google+ .

T

EEN BETERE VINDBAARHEID IN GOOGLE

De website wordt zo gemaakt dat hij goed vindbaar is in zoekmachines als Google en Bing. Hierdoor trekt uw site meer bezoekers.

l

EEN GEINTEGREERD CONTACT FORMULIER

Uw bezoekers laat u nu nog makkelijker een formulier invullen om met u in contact te komen.

HOSTING EN ONDERHOUD VAN UW WEBSITE

Voor de hosting van uw website maken wij gebruik van de servers van onze vertrouwde partners. Zo zijn we zeker van regelmatige back-ups en kunnen wij zorgen voor een goede beveiliging van uw gegevens.

WORDPRESS WEBSITE

We maken gebruik van het betrouwbare content management systeem (CMS) WordPress. Dit CMS kunt u gebruiken om uw website bij te werken, maar als u dat liever aan ons overlaat is dat natuurlijk ook mogelijk.

MODULES

WordPress is heel flexibel CMS en kan met zeer veel modules worden uitgebreid. Denk aan een contactformulier op maat, een module om nieuwsbrieven te versturen, een agenda module, enzovoort enzovoort. Aan de hand van uw wensen kijken wij wat de mogelijkheden zijn.