ONZE WERKWIJZE

Wij nemen u de zorgen uit handen. U bent snel online met uw eigen website.

ONZE WERKWIJZE

 

INTAKE FASE

Deze fase staat in het teken van persoonlijk kennismaken. We bespreken uw doelstellingen en u krijgt een beter beeld van Fer Groot Webdesign.

U en uw organisatie staan centraal. Wat wilt u bereiken met uw website? Wie wilt u aanspreken? Voordat we aan de slag gaan met de website, duiken we eerst in het hoe en waarom. Wij luisteren goed naar uw wensen, en samen maken we een plan.

Zo komen we tot een doordachte internetstrategie die de basis vormt van uw nieuwe website. Uw informatie in combinatie met ons inzicht en kennis zal zorgen voor een duidelijk en haalbaar advies in de vorm van een offerte.

ONTWERP en ONTWIKKELFASE

Pas na een 100% tevredenheid over het plan start de ontwikkeling.

Wij zorgen er voor dat uw website op alle soorten devices goed werkt. Dit kan doordat we altijd werken met een responsive design, maar bijvoorbeeld ook doordat we een aparte mobiele versie van uw website maken.

Wij werken volgens het OTAP principe: Ontwikkeling, Testen, Acceptatie, Productie. Dit vergroot de kwaliteit van onze producten. Intern vindt er namelijk al een testronde plaats voordat het eindproduct aan u wordt voorgelegd.

Bij goedkeuring start de definitieve productie en wordt uw website ‘live’ gezet.

OPLEVER FASE

Wij leveren uw website af op een manier dat het voor uzelf eenvoudig is om zelf informatie toe te voegen.

U hoeft zich geen zorgen te maken of u over de juiste vaardigheden beschikt: een duidelijke uitleg hoort bij de oplevering.

Samen blikken we terug op onze samenwerking en op een goed eindproduct. Voldoende reden voor een feestelijke oplevering!

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar uw reactie en feedback!

NAZORG

Ook na het ‘live’ zetten van uw website heeft u een goede partner aan Fer Groot Webdesign.

U kunt bij ons altijd rekenen op ondersteuning wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Logisch toch?

NEEM CONTACT OP OM EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN